Gullan och Ester!

Vår kennel har ju varit aktiv i 20 år och det har varit fantastiska år, med många härliga valpkullar, många härliga möten med valparnas härliga familjer. En del valpar har vi följt från de föddes till de har åldrats och somnat in. Nu är vårt liv i ett skede där fokus ligger mycket på familjen och våra härliga barnbarn. Så våra hundar kommer fortsättningsvis att vara i princip enbart sällskapshundar. Någon enstaka kull kommer vi dock att ha innan vi slutar helt. Dels därför att det är bland det bästa jag vet men också för att jag har två underbara tikar som jag väldigt gärna vill ha varsin kull efter. De tikarna får en liten presentation här.

Gullan, som i stamtavlan heter Trasselsuddens Stella, en ljuvlig liten cremefärgad tik som är hälsotestad utan anmärkning och utställd med excellent. Gullan bor numera helt hos sin fodervärd, men har bott här till vuxen ålder och är ofta här hos oss så hon är lika hemma på båda ställena. I hennes familj finns två små barn och Gullan är underbar med barnen vilket vi också märker här med våra barnbarn. Vi planerar att para Gullan när hon löper och då har vi förhoppningsvis små valpar här i augusti/september.

Ester är vår härliga svarta tik som vi fick förmånen att köpa av Helena på facklans kennel. Helena har även avelsrätt på en kull. Ester är en glad pigg vänlig liten tjej som passar så bra i vår flock. Ester är utställd med excellent och ck och hälsotester kommer framöver. I framtiden kommer vi att vilja ha en kull även på Ester men det kommer ju att dröja eftersom Ester ännu bara är knappt ett år. Men går allt som vi hoppas så är min dröm att para henne med någon av våra fina killar, Hugo eller Bengan. Ester heter i stamtavlan Facklans Janet Jackson

Gullan är den ljusa hunden på bilderna och Ester är den mörka. Numera är Gullan klippt och här kommer bilder på henne i både lång och kort päls.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s