Om mej!

Hej! Jag heter Ulrika Schön, glad innehavare av Trasselsuddens kennel. här kan du läsa om vad som händer hos mej och mina Bichon Havanaiser. För mer info om mina härliga hundar så titta in på min hemsida www.trasselsudden.se

18 kommentarer

18 tankar om “Om mej!

 1. Hej!
  Mitt namn är Elsa och jag är 29 år. Jag bor ensam i en stor tvåa i utkanten av Göteborg med fina naturområden kring husknuten. Jag och mina föräldrar har tänkt att skaffa en gemensam hund, den kommer bo hos mig men ansvaret kommer även mina föräldrar stå för. Vi har innan haft en familjehund som min bror hade i 12 år (långhårig chihuahua) men som tyvärr gick bort hösten 2017. Känner nu att det är dags att skaffa mig en ny livskamrat. Jag undrar nu om du har planerat valpar leveransklara i sommar? Tycker att din hemsida känns seriös och väldigt fina bilder.
  Mvh Elsa Kullenstein

 2. Hej Ulrika! Såg att du har valpar på gång. Hur kommer man i kontakt med dig? Vill presentera mig och visa mitt intresse för just bichon havanais.
  Tacksam för svar!
  Mvh Malin Fischerström

 3. Hej jag och min familj är intresserade av en Bichon Havanais. Såg att den senaste kullen är tingad, om något ändras får ni gärna höra av er.
  Utöver detta undrar jag om ni har någon planerad kull framöver?

  Med vänlig hälsning, Viktoria

 4. Hej Karin heter jag . Jag och min familj är sugna att komma och titta på dina
  Bichon havanisar någon dag denna veckan

  Mvh Karin

 5. Hello,
  Sadly both of our lovely 13 year old havanese passed away this summer. The house just doesn’t seem right without them so we are hoping to adopt a havanese puppy soon. We are an American family of five. My husband, and 17 year old daughter and I are here, in Stockholm; our two older daughters are in the U.S. at university. I am a stay- home mom so I have plenty of time to devote to a puppy and will continue to have time as our dog gets older. We were hoping to adopt from any future litters of yours as you seem to be a serious breeder.

  Warm regards,
  Beth Tech and family

 6. Hej Ulrika vilka fantastiskt fina hundar du har.. Vi är ett par i 60 års åldern som haft Bichon tidigare.. Men har planer på att skaffa ny nu när vi slutat jobba.. Undrar kommer du att ha valp planer under 2021 /2022.. finns det möjlighet isåfall att vara med på en ev planering eller hur går det till mvh Pia och Stefan Höjer Svensson Vejbystrand Skåne..
  0708 953541

 7. Hej! Vi är en familj på fem som länge pratat och längtat efter hund men väntat så barnen kan vara delaktiga i processen som en valp och ny familjemedlem innebär. Barnen som är 11,14 och 17 har längtat länge och tillsammans har vi förälskat oss i Bichon Havaneis rasen. Vi bor i villa i Vellinge och har sommarställe så naturen ligger nära. MEN vi förstår också att vi väntat förlänge då alla valpar är tingade och folk i Coronatider också vill ha hund. Hur ser det ut hos er med valpkullar 2021? Med vänlig hälsning, Petra Christensson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s