Tre ljuvliga syskon!

Ja igår blev det ju lite  tråkigt besked att Våfflan går tom, Men som sagt, livet går vidare och det finns mycket värre saker. Mest synd tycker jag om alla blivande valpköpare som väntat på valp, och Våfflans matte Lotta som också hade sett fram mot att följa  Våfflans valpar.

Som ni vet så har jag så underbara valpköpare till var och en av mina valpar, som ofta delar med sig av foton och berättelser, det är jag så tacksam för. Allt har jag inte möjlighet att dela här men idag kände jag att jag ville dela med mig av lite bilder av tre av våra valpar från K-kullen. Sixten , Svea och Konrad. Alla tre mattarna skickar ofta foton och uppdateringar om sina underbara högt älskade hundar. Det som är så kul med dessa är att de alla har hållit kontakt med varandra och till och med träffas ibland trots att  många mil skiljer dem åt. De här bilderna på syskonen har jag fått av Konrads matte Tina. Stort tack för dem Tina!!!!

Annons

En tanke på “Tre ljuvliga syskon!

  1. Malin so sorry, men Svea och Konrad ser inte smarta ut på soffa. Tur Sixten levererar hur söta dessa tre syskon är. Tack Ulrika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s