Valp/Valpar

Kanske,kanske, kanske kommer det framöver att födas ytterligare en valpkull hos oss. När man har hållit på med hundar, denna underbara ras och uppfödning i så många år så är det svårt att sluta. Jag är så otroligt sugen på en egen liten valp och då vill jag gärna ha fött upp den själv. Men för att det ska fungera måste jag ha någon som är seriöst intresserad av att kunna tänka sig, på något sätt , en valp tillsammans med mig. Jag är mycket flexibel när det gäller villkoren men behöver någon att dela med eftersom vi behöver kunna åka iväg någon gång ibland ett par dagar åt gången, då vi har barn och barnbarn både i Stockholm och i Göteborg.

I tisdags var vi i Karlshamn hos Åse och Stefan på Chilivikens kennel Och hälsade på Uffes och Nikkis ljuvliga valpar. En underbar kull som ser lovande ut. Jag är alltid så förtjust i Uffes valpar och är så glad att jag har Majken efter honom.

Kanske blir det så att Majken får bli mamma här igen så småningom och jag får ytterligare en valp att njuta av. Om du känner att du kanske är rätt person att ha en valp på deltid tillsammans med mig, det kan vara varannan vecka eller varannan helg eller något annat upplägg, jag är öppen för förslag. Du bör vara intresserad och engagerad och bo i Växjö. Tveka inte att höra av dig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s