Eventuella framtida planer!

Här är det lugnt och om några veckor planerar jag att åka och titta på Uffes valpar. Längtan finns hos mig hela tiden och mer och mer, efter en egen liten valp. Men livspusslet är svårt att få ihop. Med en dotter i Stockholm och en i Göteborg vill vi ju kunna åka dit då och då över helgen. Då blir det lite pussel bland annat med hundvakt. Så jag har en förhoppning om att kunna hitta någon att ha en valp ihop med. Hur upplägget skulle kunna se ut är jag mycket flexibel med. Om man vill ha en hund enbart någon helg då och då,eller  vara delägare, eller extramatte eller bonushusse i lite större utsträckning är jag mycket öppen för. Allt kan isåfall diskuteras. Så om just du eller någon du känner är seriöst intresserad av att skaffa hund men kanske inte har möjlighet att ha en hund på heltid så tveka inte att höra av dig. Jag vill att det ska vara ett seriöst och noga genomtänkt beslut och att man tänker att detta ska bli varaktigt. Om jag hittar någon som passar bra så tänker jag mig att ta en sista kull och isåfall spara en valp från den kullen. Vilka föräldrar det blir och när det kan tänkas bli kommer det mer info om när jag  vet om detta är möjligt!

_DSC9117

4 tankar om “Eventuella framtida planer!

 1. Hej,

  Jag, Carina 58 år, kanske är den du söker som extra matte till din kommande valp. Jag och min man har letat ett tag efter en Bichon havanais då jag ibland passar en liten Sixten och är väldigt förtjust i rasen.  Vi skulle gärna vilja ha en valp från kullen och samtidigt bli extra matte till ett syskon. De senaste åren har vi bott i en lägenhet på Drottninggatan i Växjö men letar nu efter ett  boende på markplan då vi saknar trädgård.
  Jag jobbar natt och min man, Per-Åke är blivande pensionär men jobbar i nuläget större delen hemifrån, så det är alltid någon hemma. Vi är aktiva och tycker om att vara ute och röra på oss i skog och mark. När barnen växte upp hade vi en labrador.

  Tycker du att vi låter intressanta hör gärna av dig 🙂

  Hälsningar
  Carina och Per-Åke
  073 328 69 75

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s