Planer!

Vår kennel är ju och har varit i viloläge  ett bra tag. Som det ser ut kommer det inte heller framöver bli någon uppfödning i den omfattning som vi har haft tidigare. Allt har sin tid och man måste välja och prioritera i livet. För vår del har familj, barn, barnbarn, bonusbarn, jobb m.m fått stort utrymme och så kommer det att bli även i framtiden. men mitt hjärta finns ju också i hundlivet och jag känner mig inte riktigt färdig än. Så förhoppningsvis kommer vi under 2020 ha en ny kull valpar här. Och vi kommer kanske också låta Uffe bli pappa åt ytterligare någon kull, dock inte här.  Uffe har lämnat underbara valpar i olika kombinationer och han är välmeriterad och hälsotestad och både snygg och trevlig. Håll lite koll här framöver om du är intresserad av vad som händer.

_DSC9123

2 tankar om “Planer!

 1. Hej!

  Jag är intresserad av att ställa mig på väntelista för kommande valpkull om du ha sådana planer. Jag är intresserad av en tikvalp. Helst ljus med tecken.

  Vi har hundvana sen länge och vår senaste gick bort för två år sedan. Vi är en familj på fyra som jobbar olika tider så någon är alltid hemma. Vi söker en familjehund för sällskap och vanlig vardagsträning och motion och stimulans son hunden behöver. Vi bor i Stockholm en bit utanför med fina naturområden.

  Hör gärna av dig om du har valpplaner

  Vänligen Marika
  0730239194

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s