Tack Tack Tack!!!

Ja verkligen ett enormt stort tack till er alla fina underbara människor, som hjälper till och stöttar oss och Samim.  Vilket otroligt genomslag  förra blogginlägget har fått. Tack alla ni som delat och spridit, det har gett en enorm respons. Tack för alla fina mail, sms ,telefonsamtal, kommentarer och meddelanden. Jag är oerhört rörd och tacksam och glad. Människor både kända och okända har kommit fram på gatan och på Ica och talat om att de läst, blivit berörda och stöder oss. Många har erbjudit sin hjälp på olika sätt. Tack alla ni, det värmer oerhört.

Det som är positivt nu är, att kommunen kommer att ha ett nytt möte om hur pengarna ska användas som de fått av regeringen. Alla ansvariga politiker visste faktiskt inte vad det stod på regeringens hemsida, men jag är ödmjuk och nöjd och tycker det är bra när man kan göra om och göra rätt. Vi vet inte än vad det leder till, men hoppas att det kommer något gott av det här. Det hjälper faktiskt att kämpa och jag är lite stolt över mig och maken att vi faktiskt förhoppningsvis lyckats sätta igång och påverka något.

De senaste dagarna har jag pratat med flera politiker och tjänstemän som verkligen har lyssnat och brytt sig. Jag har också pratat med migrationsdomstolen angående samims ärende. Där är det tyvärr inte lätt att påverka på något sätt, utan Vi får fortsätta kämpa genom hans advokater.  Vi kommer fortsätta kämpa allt vi kan.

Återigen stort tack till alla som hört av sig, delat och spridit. Det betyder väldigt mycket för oss alla att vi har ert stöd och det betyder också att ni har hjälpt till så att väldigt många människor tagit del av vår historia. Fortsätt gärna att dela detta och sprid!

TACK

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s