Fyra veckor m.m!

Ja idag är valparna fyra veckor, och de utvecklas så mycket nu. De leker med varandra och är så söta. Xavier har ett nytt hem att flytta till som kommer att bli toppen. Xenia har jag inte riktigt bestämt än om jag ska behålla henne eller sälja. Tanken från början var att sälja henne för att köpa in en tik med nya linjer, jag har ju tyvärr inte tid och plats för både och. Trodde dessutom att jag hade en ny liten tik på gång, men nu blev det inte så, och då har jag börjat fundera på att spara denna lilla tiken istället. Både Xavier och Xenia har utvecklats mycket bra hittills och det är linjer jag gillar även om jag skulle behöva lite nytt. Jag funderar några rundor till så får vi se… Ibland bara faller saker på plats av sig själv och allt blir till det bästa. Det är ju ändå lite av ett lyxproblem.

Jag har varit hemma ett par dagar med feber förkylning och en tappad röst, är nu lite piggare, och inser då vilken tur jag har som har ett jobb som jag saknar och längtar till redan efter ett par dagar. Det är guld värt med ett sånt jobb och sådana kollegor.

Lite annat nytt har också hänt i vår familj som får mig att vara tacksam och ödmjuk inför livet, och som igen får mig att tänka, att saker och ting faller på plats och det kommer människor i ens väg som på något sätt är meningen.

Med lite nya bilder på de små önskar jag alla en trevlig helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s