Gott nytt år!

Våra fina valpar är inne på sitt andra dygn och de har redan gått upp bra i vikt. Nu njuter vi av lugnet här med våra fina hundar, som för dagen är Peanut , Amanda, sötungen Baileys, Tippex och de två små X-valparna.

Året som gått har bjudit på så mycket fint. Är så glad att vi alla är friska, glad över min fina familj. Barn och barnbarn, föräldrar och syskon, fina underbara vänner, ett härligt jobb m.m.

Jag vill rikta ett stort tack till alla mina underbara valpköpare, fodervärdar och extrafamiljer som tar hand om era hundar på bästa sätt och delar med er av bilder och berättelser. Extra mycket tack till Erika med familj, Kerstin och Robban, Tomas och Maria, Sanna och Nicklas, Helena med familj, Gunilla och Lasse, Pia och Per, familjen Thor och Malin ,och Linda med familj och Johannes och Elina för ett fantastiskt samarbete under året med era foderhundar/delägda hundar och ni som har ett ovärderligt uppdrag som extrafamiler. Ni betyder alla oerhört mycket!

Ett extra extra stort tack till min fina vän och uppfödarkollega Kristina på Kebic’s kennel. En sann fin vän som alltid finns där på alla sätt, med vänskap , ovärderlig kunskap och alltid en hjälpande hand om det behövs. Så kul och viktigt att bolla hundfunderingar med dig. Dessutom samäger vi Göte och Amanda.

Önskar er alla, vänner och bloggläsare ett riktigt fint 2018. Själv hoppas jag främst på ett friskt år ihop med familj vänner, barn och barnbarn. Det är ändå det viktigaste att utgå ifrån. Som ordspråket säger: Den friske har många önskningar, den sjuke  bara en.  Lite mindre hundaktiviteter kommer det att bli, till förmån för familjen. Ska ändå försöka komma ut på någon utställning med Ted, Ullis och kanske lilla Vilja/Baileys.

Bilden är såklart på våra nya X-valpar

_DSC8333

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s