Valpbesiktning, utställning m.m!

Igår var det  dags för valparna i U-kullen att besiktigas, chippas och vaccineras. Det gick alldeles utmärkt och alla valparna var utan anmärkning. Alltid lika skönt när det är gjort. Imorgon är de 9 veckor och den första valpen flyttar hemifrån, och inom några dagar är det bara lilla Ullabella som är kvar här. Ullabella ska få stanna i kenneln och bli vår nya familjemedlem. Det ska bli riktigt roligt att behålla henne här.

Trasselsuddens Rosie, Lisa, är tiken som vi sparade ur vår R-kull. När Lisa var fem månader valde vi att sälja henne med bibehållen avelsrätt, och har rätten till en valpkull efter henne. Hennes matte Helena med familj tar hand om Lisa på bästa sätt. Hon har ett fantastiskt hem, är så välskött och alltid lika pigg och glad. Lisa har varit på en del utställningar och det går väldigt bra för henne hittills i ringen. Hon är en fantastiskt fin och trevlig hund, men det ligger också mycket jobb bakom. Stort tack till hennes familj som tar hand om henne så bra. I helgen som gick var de i Hässleholm, och där vann Lisa unghundsklassen med ck. Nedan kommer bilder från utställningen som jag har fått av Malin Levin, Greenpoonds kennel. Tack till Malin för det och tack till Lisas matte Helena.

Jag har ju en del hundar ute hos fodervärdar och några hundar som jag sålt med bibehållen avelsrätt, och jag är fantastiskt glad för alla mina hundars underbara familjer och fodervärdar. Ni gör alla ett fantastiskt jobb med era hundar och det är en glädje att samarbeta med er. Extrafamiljer har vi också till ett par hundar, Uffe och Peanut, som älskar att få bli ompysslade av Pia och Per och Linda ibland. TACK!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s