Underbara lördag, underbara liv!

Tacksam!!! Vet inte mer vad en kan säga.  Den 8 mars, på internationella kvinnodagen fyllde jag 50!!! år.  Förstår faktiskt inte riktigt, det där med tid är märkligt. Under lång tid var jag alltid ung, i många sammanhang. Jag fick barn tidigt och var därmed en ung mamma, på jobbet var jag bland de yngsta i många år, eftersom det var lågkonjunktur och anställningsstopp och allmänt ont om jobb under många år. När jag sedan blev allvarligt sjuk för drygt 19 år sedan, var jag också  ung , jämfört  med mina medpatienter .

Om jag hade vetat då, för 19 år sedan, vad jag vet idag, att jag faktiskt lever och har hälsan och dessutom har ett mycket bra liv, så skulle jag ha kunnat slippa så mycket ångest… 98 var inget roligt år, präglat av sjukdom , sjukhus , jobbiga behandlingar och dödsångest.

Nu helt plötsligt har jag blivit omsprungen, på flera plan. Ung på jobbet är jag knappast längre, jag har blivit berikad med unga duktiga, trevliga kolleger  i mina döttrars ålder. Jag har dessutom blivit mormor, hela tre!!!! gånger till underbara ljuvliga barnbarn. Det är det absolut bästa och största som finns. Jag njuter verkligen av dessa små, och nu inatt har vi haft lyckan att ha äldsta killen , Otis, här.

Veckan som har gått har varit fantastisk. Dagen efter min födelsedag föddes  sex ljuvliga valpar här och om ca en vecka väntas ytterligare en kull. När jag fyllde 50 blev jag så otroligt firad på alla sätt från när och fjärran och i onsdags var det dags att inkassera en av presenterna, en föreställning med Emil Jensen, på vår vackra teater. Och vilken fantastisk föreställning det var, jag njöt varje minut, så många tänkvärdheter, så många skratt , tårar, så mycket fin musik och poesi. Rekommenderas varmt till alla. För en bättre, varmare mer kärleksfull värld.

Idag  Blev jag hämtad av mina kära systrar och min mor, och vi har haft en fantastisk dag med brunch och spa tillsammans. Är så tacksam för mitt liv , min hälsa, mina nära och kära. Tror att livet går ut på att ha det så bra som möjligt och göra det bästa av de dagar man har, samt att försöka göra livet något lite bättre för dem av våra medmänniskor som inte har dragit samma vinstlott. Det är berikande att kunna finnas till för sina medmänniskor och möten med olika människor ger livet mening. Önskar er alla mina fina medmänniskor ett gott liv med kärlek och värme. Jag är så oerhört tacksam för mitt liv, och ser fram mot nya valpar om ca en vecka.

20150421-2103

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s