Lite smått och gott!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här, för det har  varit lite mycket av det som kallas livet. Känner mig iallafall oerhört glad och tacksam för hur mitt liv är just nu. Jag har nu jobbat ca en månad på mitt nya jobb, och jag trivs så bra. Härliga barn och kollegor och ett roligt stimulerande jobb. Det känns riktigt roligt att sätta sig på cykeln på morgnarna.

Helgen som gick hade vi våra älskade barnbarn här, medan deras föräldrar var iväg på bröllop. Det är så underbart härligt och roligt att få rå om dem. På fredag kommer Otis hit och sover över igen, bara för att det är så mysigt. Är så glad att han gärna kommer hit ofta och tänker att det kanske gäller att passa på. Tiden går fort, och om några år kanske det finns annat som är roligare än mormor och morfar.

Glad och tacksam är jag också över våra tre ljuvliga valpar, som växer och utvecklas. Idag är de 16 dagar och alla har nu öppnat ögonen. Alla tre har nya hem som väntar på dem. Om några dagar ska de få prova lite fast föda och flytta ut till stora valphagen.

Just idag är jag alldeles särskilt glad och lättad efter att ha varit hos min duktiga veterinär Katarina med Uffe. Hon kollade  hjärtat och patella på honom och det var alldeles utmärkt.  Det är så himla skönt att ha det gjort, för det är inte självklart att det ska vara bra, men oerhört viktigt. Ok på hälsotesterna fyller mig alltid med sådan lycka. Att få bra resultat på utställning är roligt och bra att få officiella bedömningar på sina avelsdjur, men det absolut viktigaste för mig är en frisk och sund och trevlig hund. Nu har ju Uffe också ögonlysningen kvar, och den ska vi troligtvis också göra nu i höst.  Håller tummarna för att han ska få ok där också, så kanske vi har tur att få små Uffevalpar här framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s