Bogart!

Jag har ju turen att ha så underbara valpköpare, till faktiskt alla mina valpar.  De är högt älskade familjemedlemmar. Några går på utställning, några är aktiva i agility o rallylydnad, några spårar, m.m.  Gemensamt är att alla har underbara hem, några hussar och mattar hör av sig ofta, andra d och då och någon mera sällan, med bilder och berättelser om sina hundar. Ganska många finns på nära håll så de har jag ju förmånen att träffa då och då, vilket är fantastiskt roligt. Min tanke och målet med min uppfödning är ju att föda upp friska och sunda trevliga hundar, som ska bli till glädje i sina familjer. Om jag utvärderar så tycker jag nog att jag har hög måluppfyllelse där. Och jag kan säga att jag blir så glad varje gång det dimper ner någon hälsning från någon av mina trevliga valpköpare. Ingen hund lever samma liv och alla är unika. Det viktigaste för mig är att de har det bra. För någon vecka sedan damp denna hälsningen ner från Bogart, som bor i Florida. Bogart är snart åtta år och heter i stamtavlan Trasselsuddens Colin. Hans mamma är vår första havanais Engla, som tyvärr inte lever längre, och pappa är Flapjack de l’ilot sacre.

Bogart justpassed three challenging tests in Florida and now is certfied: Therapy dog, Emotional support dog and a good citizen dog. Once documents have arrived Bogart will start working at childrens hospital i Florida. Boart is a wonderful representative of the Havanese breed and Trasselsuddens kennel is a wonderful kennel that breeds the most wonderful smart and happy dogs.

Vilket ungefär betyder att Bogart har just gjort tre utmanande tester och är certifierad vårdhund, emitionell stödhund och god medborgarhund. Bogart ska börja jobba på barnsjukhus i Florida när dokumentet har kommit. Bogart är en underbar representant  för rasen och Trasselsuddens kennel är en underbar kennel som föder upp de mest underbara smarta och glada hundar.

Jag ser fram mot att följa Bogarts karriär i yrkeslivet.. jag blev så glad och stolt, precis som jag är oerhört stolt över alla mina andra Trasselsuddar runt om i Sverige och några stycken utomlands.

Här kommer ett par bilder, dels när Bogart var en liten valp och dels när de besökte oss när han var drygt ett år.

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s