Gott nytt och gott slut!

Så är det årets näst sista dag, och dags att blicka bakåt… och framåt! Det största och bästa som hänt mig personligen under året är ju lilla barnbarnet Simone som föddes i juni. Det bästa och största man har är ju sina nära och kära och att få vara frisk. På hundfronten har det varit ett bra år, med våra fina härliga hundar. Två kullar valpar har det blivit, en på våren och en på hösten.  I sista kullen har vi sparat Trasselsuddens Rosie som vi kallar för Lisa. En ljuvlig liten valp som vi gläder oss mycket åt att ha kvar. Kan meddela att hennes tre syskon har landat väl i sina nya hem. Alla tre var så efterlängtade och har fått det så bra. Riktigt riktigt bra känns det för mig som uppfödare. I början av november flyttade Uffe hit, och jag är så glad åt att äntligen ha min egna lilla kille. Han är så go och mysig och en riktig liten nallebjörn. Lilla Lisa och Uffe har hittat varandra och har väldigt kul ihop.  Ett riktigt bra deltidshem har vi åt Uffe där han också ska få vara när våra tikar löper.  Där har han också två havanaiskompisar, Tage och Svante. Svante är kullbror med Peanut.

Inför året som kommer har vi också lite planer och förhoppningar. Förhoppningsvis blir det några små förändringar i privatlivet och arbetslivet som gör att jag kommer att kunna ägna ännu lite mer tid och energi åt hundarna. Jag älskar ju verkligen mitt hundliv och får så mycket positiv energi av det.  Under det kommande året kommer  vi förhoppningsvis också att kunna mer än hittills göra ännu mer för något jag brinner för, nämligen barn som behöver lite extra. Det finns så många människor som har det tufft och det känns så bra och ger så mycket att kunna göra något. Kikat lite på en distansutbildning har jag också gjort. Vi får se vad som hinns med. En kull valpar planerar vi till våren. det är Våfflan som vi har tänkt att para när hon löper i januari/februari. Mer info om det kommer när det är aktuellt. Några utställningar planerar vi till våren och sommaren med Uffe och lilla Lisa, och kanske får även Silje och Peanut hänga med.  Under året hoppas jag också på att Göte, Trasselsuddens Nougat kommer att bli pappa.

Imorgon är det nyårsafton, och den kommer vi att fira här med goda vänner. Sex människor och nio hundar blir vi. Jag vill här passa på att önska alla som följer mig här, Alla nära och kära, Familj, vänner och framförallt alla våra fantastiska Valpköpare och fodervärdar Ett riktigt gott nytt 2016!

IMG_3060

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s