Härliga Fredag!

Nu har helgfriden infunnit sej hos oss. Så skönt! Tänker mycket på hur bra jag har det. Så mycket oroligheter som händer ute i världen, så känner jag en enorm tacksamhet för allt gott i mitt liv. Tänk att leva i ett land där man slipper uppleva krig och svält och förföljelse. Jag har en underbar familj, jobb och tak över huvudet, fina trofasta vänner och dessutom som en extra bonus dessa ljuvliga hundar, som ger mig så mycket. Älskar dem alla, och de är så härligt positiva att ha runt sig. Efter en stressig dag på jobbet är det rena terapin att komma hem och bli glatt mottagen av dem.  Två ljuvliga barnbarn  har vi ju också att glädjas åt. Igår var de här på besök, och vi hade så mysigt. Otis gillar att hjälpa till att pyssla med hundarna, och fast de har en hund så önskar han sig, lilla Rosie, i julklapp. När de skulle åka hem så säger Otis, det här var en bra dag, mormor. Hjärtat bara smälter. Förra helgen var vi med Otis i Osby och då fick han lämna sin önskelista till tomten.

Valparna utvecklas bra och i rask takt nu, och det är underbart att följa dem. Vi har nu bokat in besök med alla valpköpare, och det ska bli så roligt att visa upp deras nya familjemedlemmar för dem.

Önskar alla en underbar helg!

20151119_132748 20151114_112144 20151114_112159

2 tankar om “Härliga Fredag!

  1. En riktig myskille verkar han vara, Otis! Bästaste morföräldrarna har han med som hittar på saker tillsammans med honom…o lillasyster! Valpisarna ser så underbart fina ut o dessa goa magar…man blir så sugen! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s