Helgen!

I fredags packade vi in oss och hundarna i bilen och åkte till vårt härliga öland. Amanda stannade i växjö och har tillbringat helgen hos Våfflan och Lotta. Det var nog både kul och nyttigt för henne. Vi hade även med oss Göte som bor hos fodervärd. Och då var det ett lagom gäng att ha med sej. Göte har varit jätteduktig och smälter in hur bra som helst med våra tjejer. Duktig var han också på det som var planerat för honom i helgen, nämligen parning. Så nu ser vi med spänning fram mot det som förhoppningsvis kommer… Men först ser vi fram mot att Peanut ska bli mamma. Peunat har nu gått halva tiden av sin dräktighet, och jag längtar… Peanut har varit i pälsbyte länge, en bra bit över ett år har den varit risig frissig glanslös och sliten… men nu äntligen har hon börjat få ljuvligt vacker päls igen. Hoppas att den inte tar allt för mycket stryk av valpar, så blir det lite utställningar för henne till våren.

Nåväl öland,  det var ju skördefest denna helgen. Göte och Silje fick följa med oss och åka runt lite på dagen medan Peanut och Lycka vaktade stugan.  På kvällen åt vi pizza och drack vin och hade mysigt med syster och svåger. Sedan tog vi en promenad och tittade på uppträde med Özz Nujen. Mycket bra och roligt.

När vi åkte hem idag stannade vi hos Kristina och Kennet. Kennet och Jörgen hölls i garaget medan Jag fick mysa med Kristinas ljuvliga valpar. Bedårande och halvsyskon med Peanuts kommande valpar. De var fantastiskt fina, ser fram mot egna små snart.

_DSC2510

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s