Utställning kennelträff m.m!

Igår var det nationell utställning på öland, och jag hade anmält Silje. Silje och jag åkte tillsammans med trevliga Maria Erlandsson och hennes fina Vanessa. Mycket trevligt hade vi både under resan och på utställningen. Underbara öland visade sej från sin bästa sida och trots att regn var utlovat så hade vi perfekt väder ända till vi var på hemväg. Vi behövde inte ens resa tältet. Det var mycket trevlig stämning runt ringen, och roligt att träffa alla hund/uppfödarvänner som man inte träffar så ofta. Kul att även träffa de som man bara haft kontakt med på Fb innan. Silje uppförde sej perfekt och jag är så stolt över henne, mitt lilla yrväder. Domaren  gillade henne mycket så jag blev väldigt förvånad att hon inte fick excellent, men domaren var bra och trevlig och förklarade varför han placerade som han gjorde. Enligt hans tycke har Silje för kort nos och blir lite väl söt. Silje fick very good och blev 3 i juniorklassen. Kritik: Mkt söt tik. Bra storlek. Aning ljusa ögon. Alltför kort nosparti. Vacker hals och rygg. Tillräcklig kropp för åldern. Rör sej med drive. Har en härlig utstrålning. Aningen blyg??? Behöver tid att utvecklas. Vacker päls och färg. Kul var att domaren frågade om jag tränar lydnad med henne eftersom han tyckte att vi hade så bra kontakt och att hon var så lydig. Jojo, ibland så…. Jag hade också äran att få ställa fina Kebic,s Saga åt min kära vän Kristina. Hon fick excellent i unghundsklass.  Tyvärr har jag inte inte ett enda kort från utställningen.

Nästa helg är  det dags för vår kennelträff. Vi verkar bli många, så roligt!!!! Alla är varmt välkomna. Ta med fika och ett glatt humör och lämna regnet hemma så kommer vi att få en toppendag. Om någon har missat så är det söndagen den 13 kl.12 som gäller.

Jag  vill att tiden ska gå liiiite fortare nu så vi kan få veta om det är några små valpar i Peanuts mage. Vi håller tummarna.

20150512-2302

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s