Härliga dagar!

Tidigt i fredags morse satte maken och jag oss på tåget till Stockholm. Äntligen!!!  Tur med vädret hade vi också, så fredagen blev en underbar dag. Min otroligt snälla  valpköpare  Tina och fina Konrad plockade upp oss vid centralen och körde oss till Ellens och Jakobs lägenhet. Kul också att få träffa Tina och Konrad en liten stund. Tack snälla Tina!  Ellen och Jakob bjöd på gott fika i sin mysiga lägenhet. Sedan promenerade vi ut på djurgården, satt en stund vid vattnet och njöt, promenerade tillbaka till stan, gick lite i affärer, åt en god middag och hade det så mysigt. Framåt kvällen satte sej Jörgen på tåget hem igen. Förra helgen var ju hundvakter fixade åt alla vovvar och då blev det ju tyvärr inställt. Denna gången  var mina snälla svärföräldrar hemma hos hundarna över dagen och sedan fick Jörgen åka hem till dem medan jag stannade över natten. På fredagskvällen kom Jakobs mamma och moster och det var väldigt trevligt att få träffa dem, verkligen. Igår Lördag hade jag en jättefin dag tillsammans med Ellen och Jakob innan jag satte mej på tåget hem till Växjö igen.

Denna veckan har vår fina goa Peanut tillbringat några dagar i Kalmar hos allra bästa Kristina. Där har hon blivit parad med Kebic’s Thomas, Theo.  Theo är en mycket trevlig ung hane, som jag har haft möjligheten att följa på nära håll ända sedan han var valp. Både Peanut och Theo är meriterade och naturligtvis är de hälsotestade enligt rasklubbens och skk.s rekommendationer.  Nu hoppas vi på valpar i oktober.  Tanken är att jag ska spara en eller kanske två valpar om allt går som vi hoppas! Tusen tack till Kristina att jag får låna fina Theo av dej. Peanut är en helt bedårande tik, vacker trevlig och världens underbaraste mysigaste kompis. Visserligen är jag partisk, men jag vågar nog påstå att de flesta som träffar henne brukar falla pladask för henne. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det ska bli små bebisar här…

Idag är det en alldeles speciell dag, det är allra käraste Otis 3-årsdag. Tänk att jag har varit mormor i tre år redan, och tänk att man kan älska någon så mycket… Så idag blir det kalas för honom och hans lika kära ljuvliga lillasyster Simone, som ska namngivas idag. Älskade underbara barn, vad glad och tacksam jag är att vara mormor åt dem båda!

20150828_123142theo1,4år6_DSC2523

Annonser

2 tankar om “Härliga dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s