Utställnings och pälsvårdsintresserad person sökes!

Som sagts här tidigare var vi ju i Hässleholm på utställning i söndags, premiär för småtjejerna Amanda och Silje. Jag är ju inte den mest utställningsintresserade uppfödaren, även om jag tycker det är trevligt någon gång ibland. Jag har heller inte möjligheten att åka land och rike kring var och varannan helg.  Dessutom har jag ju ett par fodertikar som också ska på utställning någon gång så då är det svårt att få till det, speciellt om man har flera som ställs ut i samma klass. Nu har jag ju flera unga tikar som behöver ut och jag avser själv att bara  åka på 2-3 utställningar till i år.  Därför har jag bestämt mej för att försöka få tag på någon person som söker lovande hund att träna med och ställa ut.  Personen jag söker bör ju inte bo alltför långt från Växjö. Jag vill gärna hitta någon som är sugen på att aktivera och träna inför utställning och sedan ta med hunden på utställning och ställa den åt mej.  Hunden är min underbara Silje, Happy friend’s  Bright eyed Bernice. Silje är en oerhört positiv hund, glad och pigg med mycket energi. Jag tror att det skulle kunna gå riktigt bra för henne om hon fick chans att jobba ihop sej med någon. Silje  är åt det mindre hållet med en ljuvlig päls och fantastiska rörelser. Silje är alltså INTE till salu och vi söker INTE fodervärd, utan söker någon som är sugen på att ställa ut en härlig lovande hund. Tror du att du kan vara den personen och är seriöst intresserad så hör av dej!

Idag har vi haft en härlig dag, fick besök av Otis på eftermiddagen. Vi bakade våfflor, läste böcker och lekte tåg. Det är verkligen livskvalitet att umgås med honom.

Lite annat som börjar falla på plats är jobb, hunderi och lite annat smått och gott. Till hösten väntar nytt och roligt på flera fronter och jag är så tacksam för det. Är så glad att jag kommer att få ett jobb som blir lättare  att kombinera med hundarna och jag får både mer fritid och ändå nya roliga utmaningar. Är tacksam att  ha en chef som har lyssnat och tar till vara på mej på ett bra sätt. Mår mycket bättre nu och är inte alls så stressad. Lagom av allt är ju bäst.  Så nu cirkulerar många  nya planer. I sommar ska jag dessutom gå en mycket spännande och givande kurs. Tänk vad mycket man har att glädjas åt.20150519_172544 IMG_2196

 

Annons

En tanke på “Utställnings och pälsvårdsintresserad person sökes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s