Adventstid!

Advent är en härlig tid som jag alltid har uppskattat mycket. Så även i år, försöker njuta så mycket jag kan av hundar familj och tidig julstämning. Ikväll planeras lite knäckkokning, och imorgon ska julköttbullarna rullas. Vi gör det vi tycker är  roligt och försöker att ta det lite lugnt också. Igår passade vi Otis  och han roade oss och sin gammelmormor och gammelmorfar med att sjunga julsånger för oss. Gissa om vi alla njöt och tyckte att han var världens duktigaste.  Sedan tog vi in vår lilla gran och han fick hjälpa till att klä den. Så mysigt!

Idag damp Bbhc-tidningen ner i brevlådan och då plötsligt kom jag på att jag alldeles glömt bort att sätta in julannons i år. Nåväl man kan inte göra allt… Däremot var underbara Svante, Trasselsuddens Minå med i tidningen. Han är bror till vår Peanut och en lika underbar hund som hon. Kul att se honom där.

Hoppas att alla våra vänner har en härlig adventstid. En riktigt skön advent och en god jul önskar vi alla valpköpare, fodervärdar och vänner!20141208-1732

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s